Як ріжуть свиней на м'ясокомбінаті?

Спочатку свиню розрубують ударом сокири, ошпарюють окропом та видаляють кишечник. Зараз свиней б'ють електричним струмом. Коли вона знепритомніє, її починають різати.

На сучасних бійнях використовують удосконалені технології забою -оглушення вуглекислим газом (СО2) та електрошоком. Після приміщення в герметичну камеру подають вуглекислий газ (СО2), при вдиханні якого засипають тварини. Весь процес займає близько 2-3 хвилин.

Способи оглушення У домашніх умовах для оглушення свині використовують дерев'яну кувалду, якою б'ють свиню у лобову частину. Недоліком цього є витрата часу і сил, оскільки оглушити свиню з першого удару може не вийти.

Related Posts