Як приймати відвар ромашки до або після їди?

Приймати у теплому вигляді по половині склянки за годину до їди і на ніч, але не раніше, ніж за дві години після їжі. Лікуватись місяць. Щоб лікувальні властивості ромашки мали максимальну дію, після прийому корисно полежати, поперемінно повертаючись на лівий та правий бік.

Ромашковий чай, випитий зранку натщесерце, повертає красу та свіжість шкіри. Корисні речовини (вітаміни, макро- та мікроелементи) виводять токсини, очищають кров, що покращує стан шкіри. Умивання настоєм ромашки зменшує запалення на шкірі обличчя і робить її більш м'якою.

Напій слід вживати після їди, але не раніше, ніж за годину, тоді ромашка сприяє нормалізації травлення. Невикористана сировина після заварювання можна застосовувати у вигляді компресів та примочок.

Як заварювати відвар ромашки для пиття дорослому та дитині

  1. Залити траву окропом.
  2. Підігріти на водяній бані протягом 30 хвилин|мінути|.
  3. Охолодити до кімнатної температури.
  4. Процідити крізь дрібне сито та віджати.
  5. Пити по 100 мл тричі на день на порожній шлунок.
  6. Зберігати протягом 48 годин у холодильнику.

Related Posts