Як приготувати рибу з оцтом?

Рецепт «Улюблене хе з червоної риби»:

  1. Велику рибу чистимо, потрошимо. …
  2. Філе ріжемо досить дрібно, але не в кашу.
  3. Додаємо сіль, цукор, спеції за смаком. …
  4. Додаємо оцтову есенцію. …
  5. Хороші щільні цибулини ріжемо тонко півкільцями, перемішуємо з рибою. …
  6. Готово!

9 Jan 2017

Як риба підходить для хе? Найчастіше це маринований тунець, тріска, макрель, оселедець та форель. Можна приготувати будь-яку другу рибу: горбушу та сьомгу, минтая і щуку, скумбрію та судака, ін. хе з риби за спрощеним рецептом.

Бо готується страва із сирої риби, то й вживати його потрібно у свіжому вигляді. Максимальний термін зберігання продукту не більше двох-трьох діб холодильнику. Вживання несвіжого хе із судака може призвести до отруєнь.

Related Posts