Рецепт «Улюблене хе з червоної риби»:
- Велику рибу чистимо, потрошимо. …
- Філе ріжемо досить дрібно, але не в кашу.
- Додаємо сіль, цукор, спеції за смаком. …
- Додаємо оцтову есенцію. …
- Хороші щільні цибулини ріжемо тонко півкільцями, перемішуємо з рибою. …
- Готово!
9 Jan 2017
Як риба підходить для хе? Найчастіше це маринований тунець, тріска, макрель, оселедець та форель. Можна приготувати будь-яку другу рибу: горбушу та сьомгу, минтая і щуку, скумбрію та судака, ін. хе з риби за спрощеним рецептом.
Бо готується страва із сирої риби, то й вживати його потрібно у свіжому вигляді. Максимальний термін зберігання продукту не більше двох-трьох діб холодильнику. Вживання несвіжого хе із судака може призвести до отруєнь.