Як приготувати мову бика?

Як підготувати яловичий язик до варіння Перед тим, як почати готувати, охолоджений чи розтанутий мова необхідно замочити в холодній воді на 30-40 хвилин, а потім добре вимити під проточною водою. Якщо забруднення сильні, слід зіскребти все зайве ножем. Чистити мова від зовнішньої оболонки до варіння не потрібно.

Дуже смачний та ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощам та овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт!

У харчовій промисловості мова використовується при виробництві копченостей, шинки та ковбаси, а також консервів. У яловичому мовою міститься велика кількість білка та заліза, тому дієтологи нерідко рекомендують включати його в раціон при анемії, а також дітям, вагітним жінкам, людям, які перенесли операції.

Related Posts