Як приготувати черевики для ковбаси?

Ковбаса у вас вийде, і навіть дуже непогана. Наші череви продаються повністю підготовленими до роботи, їх слід лише розмочити протягом 30-40 хв трохи теплою воді, злегка прополоскати від солі і пролити невеликою кількістю води зсередини, щоб вони розправилися і не перекрутилися.Jul 30, 2014

Підготовка свинячих, баранячих та козячих черев Неконсервовані (свіжі) кишки замочують на 3-5 хв. Вийняти оболонку із сітки, розібрати пучки на відрізки, помістити оболонку у воду температурою 30…35 °С. Пролити оболонку теплою водою; при необхідності вручну очистити від залишків серозної та слизової оболонки.

Свиняча черева – напевно, найбезпроблемніший вид ковбасної оболонки – її достатньо промити під струменем теплої води (37-40 град. Цельсія) зовні і пролити з крана зсередини – і вона готова до набивання! Яловича черева – Вимагає попереднього замочування в теплій воді (37-40 град.).

Рекомендації до застосування: Солоні череви у пучках обтрушують від солі, обполіскують у теплій воді, потім замочують у проточній воді при температурі 20-25 ° С до набуття стінками еластичності. У середньому час замочування для свинячих черев від 0,20 до 0,35 години.

Related Posts