Як правильно сушити гарбуз в Електросушарку?

Помістити кубики гарбуза в киплячий цукровий сироп (3-4 столові ложки цукру на 1 літр води). Проварити 4 хвилини. Відкинути гарбуз на сито для того, щоб стекла рідина. Розкласти кубики в один шар у лотках для сушіння овочів та викласти лотки в електросушарку.

24 годин Залежно від потужності електросушарки на це може піти від 15 до 24 годин. Перевертайте гарбуз раз на кілька годинщоб вона не прилипала до ґрат.

Кубики гарбуза Поступово, в один шар і не дуже тісно розкладаємо по піддонах електросушарки, включаємо її на максимальну температуру – і починаємо чекати. Чекати доведеться до-о-о-о-лго, не менше 12 годин, а то й більше, тут все залежить від сорту гарбуза та ступеня її зрілості.

Як сушити гарбуз Перед сушінням овочу, його миють і обсушують рушниками. Потім кожен плід укладають у сітки і підвішують у темному, сухому та добре вентильованому приміщенні. Сушіння гарбузів триває протягом 6 – 8 місяців. Готовність визначається за звуком насіння, що знаходиться всередині.

Related Posts