Як правильно розморожувати купати?

Як розморожувати купати Ковбаски, вигадані в Грузії, потрібно вийняти з морозилки заздалегідь та доводити до кондиції у відділенні холодильника з температурою в районі +5 ºС. Зазвичай на це йде 6-8 годин, так що для приготування смачної вечері викласти ковбаски з морозилки бажано з самого ранку.

Заморожені купати, попередньо, потрібно розморозити. Жарять купати на жиру – краще на свинячому салі, на середньому вогні. Перед закінченням приготування, вогонь можна зробити сильніше, щоб вийшла хрустка скоринка.

Перш ніж почати смажити, заморожені купати слід розморозити. Якщо продукт охолоджений, то можна, можливо приступати до приготування одразу. Попередньо ковбаски треба варити.

Та й після варіння її можна не знімати, адже воно їстівне. Щоб плівка не лопнула, проколіть її в кількох місцях зубочисткою. Заморожені сосиски не потрібно попередньо розморожувати.

Related Posts