Як правильно розігріти коржик?

У сковороді на плиті Дайте сковороді достатньо нагрітися, щоб кілька крапель води, що потрапили на її поверхню, зашкворчали. Покладіть по 1-2 коржі (залежить від розміру хліба та розміру сковороди) та нагрійте їх приблизно по 30-45 сек.. з кожного боку – ви повинні відчути хлібний аромат.14 Jul 2021

Мікрохвильова піч Найшвидший спосіб розм'якшити хліб – це помістити вологі шматочки у мікрохвильову піч. Туди поставити невелику ємність з водою. Увімкнути на 15-20 секунд, перевірити ступінь м'якості, потім повторити ще 1-2 рази. Як правило, 40-50 секунд буває достатньо, щоб хліб став м'яким.

Можна використовувати коржики пита повністю, надрізавши по краю і відокремивши нижню частину від верхньої або нарізати питу дрібнішими скибочками, і всередину покласти гуакамоле. На нижню частину пити викладіть і розрівняйте гуакамоле, зверху – тонкий скибочку або дві копченої індички, яку можна замінити і куркою.

Зберігати тортиллю слід у сухому місці, уникаючи різких перепадів температури протягом 6 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки слід помістити продукт в холодильник і використовувати протягом 4 днів.

Related Posts