Мікрохвильова піч Найшвидший спосіб розм'якшити хліб – це помістити вологі шматочки у мікрохвильову піч. Туди поставити невелику ємність з водою. Увімкнути на 15-20 секунд, перевірити ступінь м'якості, потім повторити ще 1-2 рази. Як правило, 40-50 секунд буває достатньо, щоб хліб став м'яким.
Можна використовувати коржики пита повністю, надрізавши по краю і відокремивши нижню частину від верхньої або нарізати питу дрібнішими скибочками, і всередину покласти гуакамоле. На нижню частину пити викладіть і розрівняйте гуакамоле, зверху – тонкий скибочку або дві копченої індички, яку можна замінити і куркою.
Зберігати тортиллю слід у сухому місці, уникаючи різких перепадів температури протягом 6 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки слід помістити продукт в холодильник і використовувати протягом 4 днів.