Як правильно приготувати яйця пашот?

Акуратно розбийте яйце на змащену сторону плівки. Зберіть плівку в мішечок і зав'яжіть ниткою або вузлом. Опустіть мішечок з яйцем у киплячу воду та варіть протягом 3 хвилин.

21,4 т. Додавати оцет у яйце пашот чи ні – це споконвічна кулінарна дилема. Цей продукт забезпечує те, що оболонка білка залишається цілісною під час варіння.

Якщо пашот викладений усередині двох шматочків хліба, то є його потрібно є руками. Якщо він подається на тості або вафлі, знадобиться закусочний ніж та вилка. Яйце потрібно акуратно розрізати, щоб жовток почав трохи розтікатися по тосту, і притримуючи вилкою, брати по шматочку в рот.

Related Posts