Як правильно пити самбуку підпалюючи?

Самбука розливається у вузькі стопки, підпалюється. Полум’я має горіти 5-8 секунд, після чого його гасять сильним видихом і швидко випивають лікер, поки він не охолов. Це дає змогу максимально розкритися букету напою. У такий спосіб можна випити багато самбуки, особливо в дружній і веселій компанії.Mar 13, 2019

Усе просто і без “трюків” – у стопку налити 40-50 мл самбуки і випити, нічим не закушуючи, не розбавляючи і не запиваючи. Головне – попередньо як слід охолодити напій. Тепла самбука здасться неприємно нудотною.

Зазвичай у чашку з гарячим напоєм додають трохи Самбуки, але можна просто запивати лікер кавою або чаєм. Не наливайте багато лікеру – розрахувати дію міцного алкоголю в гарячому вигляді складно.

Самбуку наливають у першу склянку, підпалюють її, а потім переливають у другу та накривають тією, що звільнилася. Таким чином склянка, що знаходиться зверху, почне збирати пари палаючого напою. Напій вважається готовим до вживання одразу ж, як згасне полум’я.

Related Posts