Як правильно пити чайний гриб?

Рекомендується пити чайний гриб через 1,5-2 години після їди. На день можна випивати 1-2 склянки цього напою. Через пару місяців регулярного вживання краще зробити перерву на кілька тижнів, щоб не нашкодити шлунково-кишковому тракту — кислотами.May 25, 2021

Вона сприяє зниженню концентрації «шкідливого» холестерину та викликає підвищення «корисного» у крові. Це зменшує ризик багатьох хвороб. Чайний гриб знижує ризик розвитку цукрового діабету II типу: він уповільнює розщеплення та всмоктування вуглеводів із просвіту кишечника.

Офіційних медичних протипоказань прийому комбучі немає, оскільки гриб не є лікарською рослиною. Напій містить у собі невелику кількість спирту, що робить його вживання небажаним для дітей та вагітних. Слід бути обережним людям із підвищеною кислотністю.

Як вживати чайний гриб Рекомендується вживати напій на голодний шлунок. Чайний гриб має сечогінну і жовчогінну властивість. Тому, щоб уникнути негативних наслідків для організму, не варто пити його у великій кількості, особливо разом із їжею або відразу після неї.

Related Posts