Як правильно харчуватися клітковиною?

Клітковину вживають у сухому вигляді до або в процесі їжі, запиваючи водою чи іншим напоєм. Середнє разове дозування БАД – 1-2 ч. л. Одним словом, якщо ви хочете схуднути, то приймайте по 4-6 ч. л. 13 Aug 2020

Одне з найдоступніших джерел клітковини, мікроелементів і вітамінів – це хліб з борошна грубого помелу. Найкориснішим заведено вважати житній хліб: він низькокалорійний і в ньому багато харчових волокон, які знижують цукор у крові й очищають травний тракт.

Таким чином, багато хто вважає, що перекушувати на ніч шкідливо, тому відмовляються від пізньої їжі. Однак, продукти з клітковиною добре впливають на організм і можуть вживатися одразу перед сном.

Клітковина є невід’ємним компонентом повноцінного харчування, позитивно впливаючи на здоров’я, зокрема покращуючи травлення, запобігаючи закрепам, знижуючи ризик розвитку серцевих захворювань, ризик діабету 2 типу, раку товстої кишки, знижуючи рівень ліпопротеїнів низької щільності, покращуючи глікемічний індекс у людей …

Related Posts