Як працює мантишниця?

Що таке мантоварка Принцип роботи мантоварки нагадує найпростішу пароварку: у нижній відсік заливають воду; закипаючи під дією газу або електричного нагрівача, рідина випаровується; водяна пара йде вгору через отвори, термічно обробляючи продукти, які лежать у відсіках.Apr 8, 2021

Любителям азіатської кухні, а також тим, хто піклується про своє здоров’я, обов’язково варто купити мантоварку. Цей посуд схожий на пароварку, його призначення – приготування рулетів оромо, мантів, різних інших страв на пару. Це ідеальний прилад для приготування дієтичного, здорового і корисного харчування.

Простими словами, мантоварка (вона ж мантишниця) – це спеціальна каструля для приготування мантів. Манти, своєю чергою, – це традиційна страва народів Центральної Азії, загалом така, що нагадує великі пельмені або хінкалі, тобто мішечок із тонкого тіста з начинкою.

Як варити манти в мантоварці У каструлі мантоварки закип’ятіть воду, встановіть яруси і накрийте кришкою. Готуйте охолоджені заготовки 35-40 хвилин, заморожені – 40-45 хвилин.

Related Posts