Як і скільки варити рубець?

1 Рубець очистити, вимити, варити з морквою і петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, щільно згорнути рулетом, перев’язати та доварити в тому ж бульйоні. 2Нарізати скибочками, подавати з відвареними овочами та зеленню.

Поваривши години три, посолила і ще годинку поварила. Якщо варити в скороварці, то вистачить і години, але требуху залишити остигати в цьому ж посуді. Коли ніж починає легко входити, рубець готовий.

Наріжте рубець шматками розміром із долоню, залийте водою, поставте на великий вогонь, доведіть воду до кипіння і дайте недовго, не більше десяти хвилин, покипіти, після чого злийте воду. Знову залийте рубець, поверніть на вогонь і повторюйте ці маніпуляції доти, доки запах не зникне повністю.

Related Posts