ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль за смаком. Опустіть пасту в киплячу воду і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 6 хвилин, періодично помішуючи і не накриваючи кришкою.
ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ
- Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль за смаком.
- Опустіть пасту в киплячу воду і повільно перемішайте.
- Доведіть пасту до кипіння. …
- Зніміть пасту з вогню і злийте воду.
- Паста Barilla не потребує промивання.
- Подавайте пасту гарячою, приправивши улюбленим соусом Barilla .
Шефи Академії Barilla рекомендують варити їх 6 хвилин і подавати з ароматним тосканським соусом з овочів і морепродуктів.