Як готувати фетучіні Барілла?

ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль за смаком. Опустіть пасту в киплячу воду і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 6 хвилин, періодично помішуючи і не накриваючи кришкою.

ПРИГОТУВАННЯ ПАСТИ

  1. Доведіть до кипіння 4-5.5 літрів води і додайте сіль за смаком.
  2. Опустіть пасту в киплячу воду і повільно перемішайте.
  3. Доведіть пасту до кипіння. …
  4. Зніміть пасту з вогню і злийте воду.
  5. Паста Barilla не потребує промивання.
  6. Подавайте пасту гарячою, приправивши улюбленим соусом Barilla .

Шефи Академії Barilla рекомендують варити їх 6 хвилин і подавати з ароматним тосканським соусом з овочів і морепродуктів.

Related Posts