Дрібна, нежирна риба перетравлюватиметься 30 хвилин. Жирна – 50-80 хвилин. Білок від морепродуктів засвоюється 2-3 години.
Час перетравлення продуктів: жирна риба (форель, лосось, оселедець) – 50-80 хв. яйце варене – 120-150 хв. куряче м’ясо – 90-120 хв.
Риба на кшталт звичайної та дрібної тріски, камбали, а також філе з палтуса перетравлюється за півгодини. Лосось, форель, тунець, оселедець (більш жирна риба) переробляється в шлунку протягом 45-60 хвилин.
Отже, які продукти найдовше перетравлюються організмом?
- Смажена їжа Смажені продукти потребують найбільше часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
- Гостра їжа …
- Квасоля …
- Цибуля …
- Капуста …
- Цитрусові …
- Шоколад і морозиво
Oct 7, 2022