Як чистити готові лангустини?

Спершу треба видалити голову, яку легко відокремити від тіла. Потім треба видалити ніжки та останньою справою видаляють панцир. Якщо в рецепті вказано, що треба зберегти голову, панцир розрізають з боку живота до кільця, яке тримає голову. Панцир видаляють.

Перед варінням лангустини розморожувати і очищати від панцира не треба, то це дозволяє зберегти соковитість морепродукту. Можна додати інші спеції, але потрібно бути гранично акуратними, оскільки лангустини дуже добре вбирають аромат маринаду, часнику та трав.

Як правильно є лангустини Лангустін має панцир. Щоб спробувати його м'ясо, потрібно правильно зняти цей природний захист. Тому до столу лангустини подаються зі спеціальними столовими приладами – малі щипці та вилка для вилучення м'яса. Найбільш поживними та м'ясними частинами морепродукту є хвіст та черево.

Related Posts