У якому сухофрукті найбільше білка?

Титин, що складається з 38138 амінокислот (титин камбаловидного м’яза) – найбільший із відомих білків. Молекулярна маса білка дорівнює приблизно 2 993 442.763 а. е.

ПРОДУКТИ З ВИСОКИМ ВМІСТОМ БІЛКА:

Назва продуктуВміст білка в 100 грВідсоток добової потреби
Молоко сухе нежирне33.2 гр47%
Ікра червона зерниста31.5 гр45%
Гриби білі сушені30.3 гр43%
Пилок (перга, обніжжя)30 гр43%

Рослинний білок (у 100 г продукту)

  1. Спортивний протеїн: до 75 г.
  2. Соєві продукти: 30-50 г (тофу, соєве м’ясо, соєве молоко).
  3. Горіхи: 10-20 г (пекан у середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кеш’ю – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль і фісташки – до 22 г, арахіс – 23-26 г).

Related Posts