У чому маринувати курку, щоб вона була м’якою?

Соковитість курячій грудці може забезпечити попереднє маринування. Замаринувати грудку можна в соєвому соусі, білому вині, натуральному йогурті або кефірі, і навіть – найпростіший рецепт – потримати її мінімум 1 годину у великій кількості ріпчастої цибулі, нарізаної кільцями.

Як приготувати лимонний маринад:

  1. Часник очистити і розчавити ножем.
  2. Лимон нарізати великими кубиками. Гілочки розмарину порвати руками.
  3. З’єднати лимони та розмарин. Добре розім’яти інгредієнти руками.
  4. Додати часник, олію, перець і шафран, ретельно перемішати.
  5. Маринувати курку від 5 до 12 годин.

May 15, 2020

Гомілки, стегенця досить витримати в маринаді 2-3 години, а грудку, крильця – 1 годину. Процес буде ефективним, якщо посуд із м’ясом тримати за кімнатної температури, наприклад, ви залишите миску просто на кухонному столі. Тушка просочується довго, тому її потрібно ставити в холодильник.

Related Posts