Скільки зливати першого самогону?

З 1 кг цукру відбирають 60-100 мл голів. Бажано розділити цю кількість на дві дистиляції, відібравши 30-50 мл виходу при першій перегонці і стільки ж під час другої.Mar 11, 2016

Відбір голів за цукром. Експериментально виведена оптимальна кількість – 60-100 мл з кожного кілограма цукру, що перебродив. Бажано прибирати по 30-50 мл на кожній перегонці (першій та другій).

Першу перегоні рекомендуємо відбирати дистилят до падіння градуса 7-10 у струмку, або до 98 градусів у кубі. Зазвичай рекомендують першу перегонку проводити на максимальній потужності, якнайшвидше від початку і до кінця, не поділяючи на фракції.

При підвищенні температури до 830С починається значне виділення сивушних масел –хвостів». Ті, хто не женеться за кількістю і наголошує на високу якість самогону, при цій температурі припиняють відбір «тіла». Після цього до температури браги 98-990С можна збирати.хвости».

Related Posts