Скільки зберігатиметься саморобний зефір?

Термін зберігання домашнього зефіру У середньому ми рекомендуємо зберігати зефір, приготовлений з додаванням цукру не більше 14 діб. Якщо Ви хочете збільшити термін, краще приготувати зефір з додаванням глюкозного сиропу, так зефір можна вживати протягом 25 діб.

Зефір домашнього виробництва рекомендується зберігати у герметично упакованій тарі під закритою кришкою. Кімнатна температура не вище 25 градусів, відносна вологість 75%. У темному та сухому місці продукт довше збереже свої смакові характеристики та форму.

Зефір на альбумін з інвертним або глюкозним сиропом відмінно зберігається 7 діб у холодильнику, а безе 14 діб у герметично закритому пакеті або контейнері.

Зберігати зефір потрібно в щільно закритому контейнері, краще в холодильнику. Так він більше не кристалізується і засохне. Також будьте готові до того, що при додаванні сиропу, а так само в процесі сушіння колір пюре стане блідішим.

Related Posts