Скільки зберігати домашній сир у морозилці?

До 30 днів – при глибокому заморожуванні. Для цього потрібно покласти сир у морозильну камеру з температурою мінус 30 ° С на 4-7 годин. Потім заморожений продукт можна зберігати за температури –20…–17 °С. До 14 днів – у морозильнику при температурі –18…–12 °С.Jun 16, 2021

Домашній сир зберігається не більше 2 діб за температури від 0 до +3 градусів. Магазинний збереже свої якості та не зіпсується від 3 до 5 днів при температурі від 0 до +6 градусів. Йдеться про час після розтину упаковки.

якщо сир або сирні вироби пройшли термічну обробку, їх можна зберігати протягом 5 днів; готові страви з сиру можна вживати у їжу протягом двох діб; запіканка з сиру придатна до їжі протягом 48 годин; дитячі продукти з сиру можна зберігати трохи більше 36 годин.

Заморожується сметана легко, смак її залишається тим самим, але текстура її змінюється. Вона стає схожою на розсипчастий сирале це абсолютно нормально. Сметана у замороженому вигляді легко може зберігатися до півроку. Щоправда, досвідчені кулінари радять вжити її протягом трьох місяців.

Related Posts