Скільки зберігається відкритий лосось?

Бажано приготувати рибу раніше за цей термін. Зберігати солону або копчену рибу в герметичній упаковці допустимо протягом всього терміну придатності. Якщо упаковка розкрита, максимальна тривалість зберігання становить 10 днів.

3 дні Таку рибу купувати небезпечно Термін придатності слабосолона риби при температурі від -8 до -4°С зазвичай становить 45 діб, а від 0 до +6 – не більше 20 діб. Після розтину вакуумної упаковки солона риба може зберігатися у домашньому холодильнику лише 2–3 дні.

Якщо лосось, який ви приготували, випромінює неприємний запах, тоді викидайте його, він зіпсувався. У страви завжди має бути приємний та слабкий аромат; Липкість. Якщо текстура залишків лосося буде слизькою та липкою, тоді це говорить про зіпсованість риби.

Зберігайте свіжого або копченого лосося у холодильнику, загорнутим у харчову плівку або у герметично закритому пластиковому контейнері. Свіжа риба швидко псується, процес гниття починається відразу після вилучення з води. Краще зберігати цілу рибу, ніж філе чи стейки, але найкраще її готувати у день покупки.

Related Posts