Скільки за часом тушкувати фрикадельки?

Обсмажити фрикадельки до карамельної скоринки. Будьте обережні, щоб не розламати їх. Перекласти в каструлю з томатним соусом і дуже акуратно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 45 хвилин або до готовності.

Перш ніж залити ваші тюфтельки підливою і залишити нудитися під кришкою, їх необхідно обсмажити. Це дасть змогу м’ясу “схопитися” і зберегти свою первісну форму навіть після тривалого тушкування. Найкраще обсмажувати тефтелі у фритюрі.

Відмінності фрикадельок і тюфтельок У фарш для фрикадельок, на відміну від тюфтельок, додають тільки зелень і прянощі, рідше горіхи. У фарш же для тефтелей додають крупи, овочі. Тефтелі смажать або тушкують, а фрикадельки варять у бульйоні, окропі або супі. Тефтелі на відміну від фрикадельок і котлет готують або подають у соусі.

Related Posts