Скільки за часом потрібно готувати індичку?

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть найтовстішу частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м’ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в найтовстішій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м’ясо готове.

Nov 19, 2012

Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 годин або 90 хвилин. Однак усе залежить від того, яку частину м’яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже за 30-40 хвилин, а великі гомілку або стегна потрібно варити в каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.

Соковитий стейк із філе індички виходить за товщини 2-2,5 сантиметра. Щоб отримати ідеальний стейк, його бажано обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку “відпочити” 5-7 хвилин.

Related Posts