Скільки за часом має застигати глазур?

Сушіння глазурі при кімнатній температурі Для цього може знадобитися від 20 хвилин до кількох годин. Деякі кондитери залишають готові пряники цілу ніч. За цей час айсинг добре застигає, стає щільним. Як правило, контурні пряники висихають протягом 20-30 хвилин при кімнатній температурі.

Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин.

Покриття виходить завтовшки приблизно 0,5-1 см, повністю висихає (залежно від товщини) за 4-8 годин. Якщо ж ви продовжите збивати глазур далі, вона ставатиме ще густішим, об'ємнішим і щільнішим.

глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше);

Related Posts