15 хвилин Тривалість варіння залежить від способу. Так, у воді середні шматочки риби приготуються за 10-15 хвилин, а на пару – за 20-25 хвилин. Великі можуть доходити до готовності трохи довше, а дрібні – швидше.
На сковороді розігріти олію. На тарілочку насипати борошно і злегка його присолити. Кожен шматочок обваляти в борошні й відправити на сковороду. За вказаної товщини шматочків смажити рибу треба хвилин 10, регулярно перевертаючи.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть шматочки горбуші рівним шаром, так щоб вони не накривали один одного. Якщо все не ввійде на одну сковорідку, скористайтеся двома або готуйте в кілька заходів. На сильному вогні обсмажуйте рибу по 2-3 хвилини з кожного боку.