Практика показує, що найкраще готувати пасту з розрахунку приблизно 80 грамів на людину. 80 г пасти можуть виглядати по-різному – це залежить від її форми.
Ви отримаєте велику повноцінну порцію. Стандартна упаковка спагетті важить 500 гр., тому можна сміливо варити одну упаковку на 5-6 осіб.
Звичайні розміри порцій
Розмір Порції | Калорії |
---|---|
1 виробниче від унції, сухі | 122 |
100 г | 157 |
1 чашка, приготовані | 220 |
1 порція (140 г) | 220 |
•Aug 21, 2007
на одного людини потрібно приблизно 80-100 г макарон або трохи більше, якщо планується лише одна страва. Якщо у вас скромний апетит або за столом планується кілька страв, тоді на одного людини цілком вистачить 80 г макарон.