Скільки варити цибулю?

Викласти у киплячу воду. Вода має покривати цибулю повністю. Готувати на вогні нижче середнього під кришкою: цибуля, що розрізає на 4 частини, — 5 хвилин, невеликі цілі цибулини – 7 хвилин, великі цибулини – 10 хвилин.

Якщо цибулю зварити, то він не буде хрумтіти і стане м'яким. Порівняно зі свіжим продуктом він краще засвоюється організмом людини. Харчова цінність на 100 р.

Найкраще класти цибуля у процесі приготування бульйону цілим, а не нарізаним на шматочки. Так цибуля виділить для смаку свій сік і вбере зайвий жир. Перед початком занурення в суп основних інгредієнтів, цибуля краще дістати та викинути.

Можна вимочити нарізаний цибуля у холодній воді протягом 20 хв. 2. Також допомагає варіант з окропом. Для цього треба залити нарізаний цибуля окропом, дати постояти 2-3 хвилини і відкинути на друшляк.

Related Posts