Скільки смажити селезінку?

Селезінка відноситься до субпродуктів другої категорії. За вмістом повноцінного білка, вітамінів, заліза та інших компонентів вона значиться як цінний товар. У різних собак різна переносимість даного продукту – його потрібно давати з обережністю. Селезінку краще відварювати, так як у сирому вигляді може спричинити пронос.

Беремо селезінку замочуємо в холодній воді щонайменше на 3 години, щоб прибрати запах. Краще замочувати проти ночі. Потім добре вичищаємо від плівки та жиру. При варити 20 хвилин.

Незаслужено забутий продукт, проте, можна, можливо знайти у м'ясних магазинах. Селезінка за смаком нагадує печінку, але ніжніше і смачніше, вона дуже багата на вітамін В і залізом. Харчова цінність на 100 р.

Related Posts