Скільки потрібно варити льон?

Щоб одержати готовий напій, необхідно заварити 250 мл окропу та додати 2 ст. л. насіння, довести до кипіння і прокип'ятити протягом 10 хвилин.26 Dec 2019

Відвар із насіння припаде до смаку не кожному, але він корисний при отруєннях, захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Якщо на ніч залити насіння водою, то утворюється так званий слиз насіння. льону, яка має обволікаючу, заспокійливу та проносну дію.

Відвар готується з однієї столової ложки насіння льону. Залийте окропом і помістіть на невеликий вогонь на півгодини. За текстурою такий відвар нагадує кисіль. Вживати варто не більше 250 мл на день.

Необхідно взяти чайну ложку насіння та влити в них 200 мл чистої води. Залишити на 12 годин, доки не утвориться слиз. Приймати засіб вранці, натщесерце, за годину до їжі. Курс – 4 тижні.

Related Posts