Скільки потрібно тримати чорнослив у окропі?

Правильний спосіб підготовки цього сухофрукта виглядатиме так: плоди замочуються у воді кімнатної температури приблизно на півгодини, а потім ретельно промиваються під краном. Після цього їх можна сміливо їсти або використовувати у кулінарії. Перед вживанням чорнослив потрібно замочувати у прохолодній воді.

Для приготування відвару 100 г чорносливу заливають 200 мл холодної води та варять на повільному вогні протягом 30 хвилин. Приймають у теплому вигляді по 100 мл двічі на день. Замість відвару можна приготувати настій. Для цього 100 г плодів потрібно залити 0,5 л окропу і наполягати 10 годин, укутавши ємність рушником.

Чорнослив промити та викласти в чашу пароварки. Готувати чорнослив на пару 3-4 хвилини. Після цього чорнослив буде готовим до роботи.

Related Posts