Скільки потрібно цибулі на 1 5 кг фаршу?

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)

Лука у фарші має бути не менше 10% від загальної ваги. Тоді котлети вийдуть пишними та ароматними. Не бійтеся такої кількості продукту – у котлетах властива цибулі гіркота не відчувається. Якщо не вмієте дрібно нарізати цибуля, то краще подрібнити його у блендері.

Цибуля чудово поєднується з м'ясом, але його теж не потрібно класти надто багато. Додавайте цибулю з розрахунку 200 г на 1 кг м'ясного фаршу.

Related Posts