Скільки можна зберігати вершки 33% після розтину?

Термін зберігання продукту після розкриття упаковки. не більше 5 діб при температурі (4±2) °C. ЯК ПРАВИЛЬНО ЗРОБИТИ ЗБИТІ ВЕРШКИ: 1. Охолодіть вершки до температури 2-6 °C.

Після розтин зберігати вершки трохи більше 3 діб.

Термін зберігання продукту, який становить до 180 діб (за умови відсутності прямих сонячних променів та температури не вище 25°С), забезпечується спеціальною технологією ультрапастеризації: спочатку вершки нагрівають до температури 135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджують і розливають в асептичну температуру.

Розкрите впакування зберігати у холодильній камері при температурі +5 – +9ºС трохи більше 1-1,5 тижнів.

Related Posts