Скільки можна покласти ванілін у шарлотку?

Інгредієнти рецепту

  1. жовтки яєчні 5 шт
  2. цукор 160 г
  3. яєчні білки 5 шт
  4. борошно 130 г
  5. ванілін 1 щіпка
  6. яблука 6 шт
  7. олія вершкове 30 г
  8. пудра цукрова для прикраси

02-Aug-2020

Зазвичай додають ваніліну на кінчику ножа на 500 г борошна чи 500 мл рідини. Я волію користуватися ванільним цукром, його додаю 8г (1 пакетик) на 500 г борошна або 500 мл рідини. Але найкраще аромат у натуральної ванілі. На 500 г борошна вистачить половини стручка.

У випічці його змішують з борошном та цукром. Залежно від якості кристалічного ваніліну, на 1 кг готового тесту може знадобитися від 1 до 10г.

Related Posts