Інгредієнти рецепту
- жовтки яєчні 5 шт
- цукор 160 г
- яєчні білки 5 шт
- борошно 130 г
- ванілін 1 щіпка
- яблука 6 шт
- олія вершкове 30 г
- пудра цукрова для прикраси
02-Aug-2020
Зазвичай додають ваніліну на кінчику ножа на 500 г борошна чи 500 мл рідини. Я волію користуватися ванільним цукром, його додаю 8г (1 пакетик) на 500 г борошна або 500 мл рідини. Але найкраще аромат у натуральної ванілі. На 500 г борошна вистачить половини стручка.
У випічці його змішують з борошном та цукром. Залежно від якості кристалічного ваніліну, на 1 кг готового тесту може знадобитися від 1 до 10г.