Скільки може зберігатися свіжа риба?

Однак температура +5°C у звичайних холодильниках не підходить для зберігання, оскільки оптимальний температурний діапазон: від -2°C до 0°C, щоб зберегти рибу та морепродукти. З цієї причини у звичайних холодильниках риба залишатиметься свіжою, відповідно її можна буде зберігати тільки протягом одного дня.

Без охолодження свіжа риба псується через кілька годин при охолодженні її можна зберегти протягом 1-2 днів, після чого потрібно приготувати або викинути. Заморожувати рибу, що пролежала кілька днів, не рекомендується.

Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна зберегти протягом 1–2 днів. Заморожувати рибу, що пролежала кілька днів, не рекомендується. Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2°C у спеціальних "відділах свіжості" холодильника або обкладена льодом.

Якщо почистити луску, видалити голову і начинки, промити тушку під проточною водою, потім просушити і покласти в сухий посуд, щільно закривши харчовою плівкою – вона пролежить дві доби. Приблизно стільки залишаються свіжими страви з морепродуктів: запіканки, котлети, пироги, супи, салати.

Related Posts