Скільки може зберігатись варене м'ясо?

Курка, індичка та інший птах може зберігатися у холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Скільки зберігається яловичина у холодильнику

Вид обробки яловичиниЧас зберігання в холодильнику
Варена (у бульйоні)До 2 днів
Смажена3-4 дні
ЗапеченаДо 2 днів
ТушкованаДо 3 днів

•Sep 26, 2022

Як зрозуміти, що м'ясо зіпсувалося?

  • Запах Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. …
  • Текстура Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. …
  • Колір Гниле м'ясо також змінює колір.

Sep 24, 2021

Related Posts