Курка, індичка та інший птах може зберігатися у холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.
Скільки зберігається яловичина у холодильнику
Вид обробки яловичини | Час зберігання в холодильнику |
---|---|
Варена (у бульйоні) | До 2 днів |
Смажена | 3-4 дні |
Запечена | До 2 днів |
Тушкована | До 3 днів |
•Sep 26, 2022
Як зрозуміти, що м'ясо зіпсувалося?
- Запах Найшвидший спосіб дізнатися, чи свіже ваше м'ясо – понюхати його. …
- Текстура Крім неприємного запаху, зіпсоване м'ясо може бути липким або слизьким на дотик. …
- Колір Гниле м'ясо також змінює колір.
Sep 24, 2021