Скільки і за якої температури запікати перепілок?

Готується м’ясо перепілки дуже швидко. Для того, щоб воно зварилося, достатньо 20-30 хвилин. Відварене м’ясо перепілки дуже ніжне і смачне саме по собі, і додаткових спецій під час варіння не потребує.

І надзвичайно смачне за правильного підходу до приготування. Але навіть “домашній” перепел без вимочування – не те. Доба в маринаді (бажано з вином) збереже та підкреслить смак навіть під час смаження на сковорідці, хоча найкращі способи – це приготування на вогнищі, тушкування чи запікання.

Вимоги до утримання перепелів: Підтримувати комфортну температуру (18-25 °С). Взимку стовпчик термометра не повинен падати нижче 17 °С. За температури менше 8 °С птахи гинуть. Забезпечити освітлення в клітках (світловий день має тривати 17 годин, для новонароджених пташенят – 24 години).

Related Posts