Скільки грамів у стандартному Стейку?

Стейк на Т-подібної кістки з добірної яловичини. Середня вага стейку 700-800 гр. Ціна вказана за 100 грн. м'яса.Feb 4, 2016

"Правильний" стейк повинен важити не менше 300 грам і бути товщиною не менше 2,5 см. Це запорука того, що в процесі приготування м'ясо залишиться соковитим – чим більше та товщі стейк, Тим соковитіше його можна приготувати в результаті. У м'ясі мають бути прошарки жиру, в ідеалі – це мармурове м'ясо.

СТАНДАРТНИЙ СТЕЙК З Ялов'яче ВИРІЗКИ ВЕСИТЬ БІЛЯ 200 ГРАМ. СТРІПЛОЙН (NEW YORK STRIP): М'ЯСО, СХОЖЕ З ВИРІЗКОЮ ПО СТРУКТУРІ, АЛЕ З ЖИРОВИМ ПРОСЛУХАННЯМ ПО ЙОГО КРАЮ, ЩО ВІДДАЄ СВІЙ СМАК У ПРОЦЕСІ ЖАРКИ, НЕ ЗАЛИШАЮ.

Соковитий стейк з мармурової яловичини трав'яної відгодівлі. Ступінь прожарювання на Вас смак. Вага сирого м'яса 300 грам, вага готової страви залежить від ступеня прожарювання.

Related Posts