Скільки градусів у сухому червоному вині?

Вино червоне сухе – алкогольний напій, що пройшов процес ферментації виноградного соку та повного зброджування цукру, вміст спирту 8,5-15% про.

Максимальні значення для кріплення вина досягають 20 градусів, але випускаються напої, міцність яких не перевищує 5 градусів. Золота середина – класичні сухі вина, Фортеця яких варіюється від 10 до 15%.

Навпаки, у тепліших і сонячних регіонах виноград через більш дозрівання накопичує більше цукру, з яких потім виходять вина з більш високим вмістом алкоголю (наприклад, Сіра або Совіньйон Блан). Як правило, вміст алкоголю у червоних винах вищий ніж у білих.

З вітамінів у червоному сухому містяться вітаміни групи B (їх ще називають вітамінами краси та молодості), РР, С. З макро- та мікроелементів важливі та корисні магній, залізо, кальцій, фосфор та калій, які входять до складу всіх аптечних БАДів та вітамінних комплексів.

Related Posts