Скільки часу засвоюється риба?

Риба та морепродукти: Дрібна, нежирна риба перетравлюватиметься 30 хвилин. Жирна – 50-80 хвилин. Білок від морепродуктів засвоюється 2-3 години.

Риба на кшталт звичайної та дрібної тріски, камбали, а також філе з палтуса перетравлюється за півгодини. Лосось, форель, тунець, оселедець (жирніша) риба) переробляється у шлунку протягом 45-60 хвилин. Курча (без шкірки) – за півтори-дві години. Індичка (без шкірки) – дві-дві години п'ятнадцять хвилин.

2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварена морська, відварений картопля, хліб.

10 продуктів, які легко засвоюються

  • Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
  • При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
  • Солоні крекери.
  • Банани …
  • Яблучне пюре …
  • Яйця …
  • Солодка картопля …
  • Курка

Related Posts