Риба та морепродукти: Дрібна, нежирна риба перетравлюватиметься 30 хвилин. Жирна – 50-80 хвилин. Білок від морепродуктів засвоюється 2-3 години.
Риба на кшталт звичайної та дрібної тріски, камбали, а також філе з палтуса перетравлюється за півгодини. Лосось, форель, тунець, оселедець (жирніша) риба) переробляється у шлунку протягом 45-60 хвилин. Курча (без шкірки) – за півтори-дві години. Індичка (без шкірки) – дві-дві години п'ятнадцять хвилин.
2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварена морська, відварений картопля, хліб.
10 продуктів, які легко засвоюються
- Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
- При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
- Солоні крекери.
- Банани …
- Яблучне пюре …
- Яйця …
- Солодка картопля …
- Курка