Скільки часу потрібно запікати цілу курку?

1. Розігрійте духовку до 230 градусів. 2. Помістіть у неї курку, запікайте приблизно 10-15 хвилин, потім зменшіть температуру до 175 градусів та залиште птицю в духовці ще на 60-80 хвилин.Dec 1, 2020

Є два добрі способи: перший – розігріти духовку до 175 градусів і запікати цілу тушку із розрахунку на кожні 450 г курки по 20 хвилин. Плюс додаткові 15 хвилин. Другий – для любителів рум'янішої та хрусткішої курки. Готуйте страву в розігрітій до 230 градусів духовці.

Курку треба готувати за температури 180 градусів. Час приготування можна вважати, виходячи з пропорції: 1 год/1 кг. 180 градусів – оптимальна температура для білка, оскільки тоді гарантовано відбувається реакція Майяра. Це рівний режим, при якому в курці відбувається все потрібне.

У рукав налити трохи олії, помістити в неї курку, зав'язати рукав з двох сторін, викласти на лист. Поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку на 40хв.

Related Posts