Скільки часу потрібно смажити горбушу?

На сковороді розігріти олію. На тарілочку насипати борошно і злегка його присолити. Кожен шматочок обваляти в борошні та відправити на сковороду. За вказаної товщини шматочків смажити рибу треба хвилин 10, регулярно перевертаючи.

У сковороді розігрійте олію. Викладіть шматочки горбуші рівним шаром, так щоб вони не накривали один одного. Якщо все не ввійде на одну сковорідку, скористайтеся двома або готуйте в кілька заходів. На сильному вогні обсмажуйте рибу по 2-3 хвилини з кожного боку.

Голова. Зябра мають бути світло-червоними. Якщо ви бачите, що зябра потемніли, мають жовтуватий або зеленуватий відтінок, від купівлі такої риби варто відмовитися. Вибирати заморожену рибу, орієнтуючись на прозорість очей, не варто, у замороженої риби вони каламутні.

Related Posts