Скільки алкоголю у гранатовому вині?

Далі гранатове вино роблять відповідно до класичної технології десертних вин. Деякі виробники витримують свій напій до 10 років у спеціальних бочках із французького дуба. Кінцева фортеця гранатового вина складає 13-16 градусів (Більшість виробників).Jan 5, 2012

Гранатове вино необхідно попередньо охолодити (градусів до 12-14), так як напій цей солодкий, але не нудотний (у більшості випадків), тому найкраще п'ється трохи холодненьким.

Технологія виробництва В цілому, технологія виготовлення гранатового вина мало відрізняється від виробництва вина виноградного: плоди очищаються від шкірки, насіння відокремлюються і з них вичавлюється сік, який потім поміщається в баки для подальшої ферментації.

Фортеця вірменської гранатового вина коливається від 10 до 12 градусівтому вживати його особливо приємно в чистому вигляді.

Related Posts