Що виробляють із зернових культур?

Зернові культури – продукт, що використовується у виробництві хліба, хлібобулочних виробів та круп. Крім того, на їх основі виробляють концентровані та грубі корми, які використовуються у тваринництві. Не дивно, що значну частину сільськогосподарських угідь відводять саме під посів зернових культур.Aug 10, 2016

Продукти переробки зерна: борошно, крупа, пластівці, толокно, харчові висівки

До групи зернових продуктів відносяться продукти виготовлені із зерна: крупи, макарони, хліб, хлібці, борошно, висівки, клітковина. Тобто, це самі зерна та вироби та страви, виготовлені з них.

Отримана з насіння пшениці борошно використовується при випіканні хліба, виготовленні макаронних та кондитерських виробів. Пшениця також використовується як кормова культура, входить до деяких рецептів приготування пива та горілки, а також віскі.

Related Posts