Вершки, які вони? Рослинні вершки продукт, який виходить з пальмової та кокосової олій. Також до їх складу входять стабілізатори, регулятори кислотності, барвники, ароматизатори та емульгатори.
Що таке рослинні вершки і чи підходять вони для збивання?
- 1.1 «Шантіпак»
- 1.2 Кокосові вершки
- 1.3 Соєві вершки
- 1.4 Вівсяні вершки
30-Jun-2021
Найчастіше використовуються у кондитерському виробництві – для приготування та прикраси тортів, тістечок, морозива, інших десертів. Також рослинні вершки можна зустріти у складі напоїв «у пакетиках» – наприклад, гарячому шоколаді чи кави 3-в-1.
Харчова цінність рослинних вершків не менш висока, ніж аналогічні продукти тваринного походження. В складі є амінокислоти, ненасичені жирні кислоти При цьому якісна продукція не містить шкідливих компонентів, які можуть негативно вплинути на організм людини.