Що таке протеїн пшениці?

Глютен – інша назва клейковини. Білок (або протеїн) – поживна речовина, що визначає харчову цінність зерна, що корелює з кількістю та якістю клейковини, а також зі склоподібністю зерна.02-Sept-2021

Середньозважене значення змісту протеїну в пшениці у поточному сезоні становило рекордні 12,9% (у 2018 році цей показник дорівнював 12,1%).

Протеїни шовку – це білкові молекули, які одержують шляхом хімічної обробки шовкових волокон. Щоб надати цим молекулам зручнішу для використання форму, протеїни шовку у косметиці застосовуються у гідролізованому (водорозчинному стані) із зменшеним розміром молекули.

Протеїни шовку одержують з подрібненого шовкового волокна, шовку-сирцю, кокону тутового шовкопряда (Bombyx mori), за допомогою гідролізу до пептидів або амінокислот з подальшим деалкілуванням та висушуванням. INCI: Hydrolyzed Protein Silk.

Related Posts