Що таке огузок індички?

Вона містить вітаміни групи В, вітамін А та Е, а також корисні мікроелементи: калій, натрій, фосфор, магній, кальцій, цинк, залізо, мідь та марганець. Гузка індички несе в собі користь індичого м'яса, воно гіпоалергенне, насичує організм незамінними амінокислотами, крім того індикові гузки дуже поживні.

Гузкою називають хвостову клиноподібну частину тіла індички разом із тканинами, розташованими на них. Вона є ідеальним продуктом для приготування гасіння, а також підходить для запікання.

Викладіть гузки у сотейник і обсмажуйте, помішуючи, 5-10 хвилин. Коли вони трохи підрум'яняться, додайте цибулю, томатну пасту, 100 мл води та тушкуйте 10 хвилин. Потім додайте моркву та картоплю, перемішайте і тушкуйте ще 30 хвилин.

Related Posts