Що таке меню у звичайному житті?

Меню у закладах громадського харчування є список пропонованих страв та напоїв. Інший зміст слова «меню» це: вже виготовлений (хазяїном будинку чи кухарем) набір страв, приготованих для обіду чи вечері та поданих до столу у визначеному порядку.

Меню – Невід'ємна частина стилю та атмосфери. «Меню — це не просто інструмент продажу, каталог ваших кулінарних ідей чи спосіб запропонувати їх клієнтам», — пише у своїй книзі відомий італійський шеф-кухар Марціано Паллі, — «меню – це наріжний камінь ресторанної справи. Все залежить від меню».

Головне менюце один із елементів командного інтерфейсу програми. Воно містить набір команд, які стосуються прикладного рішення загалом і незалежних від прикладної специфіки конфігурації. Головне меню розташоване у головній панелі основного вікна програми.

Меню – перелік закусок, страв, напоїв, борошняних кондитерських виробів, що є у продажу на даний день із зазначенням виходу та ціни, – має бути підписано директором, завідувачем виробництва та калькулятором.

Related Posts