Що таке інвертний сироп та чим його можна замінити?

Інвертний сироп у домашніх умовах може замінити кукурудзяний сироп, патоку, мед, сироп глюкози, агави та кленовий сироп. Загалом, практично все, що входить до рецептів під назвою сироп (за винятком, звичайно, фруктових з різним смаком) і виконує антикристалізаційну функцію.Apr 19, 2016

Мед близький за складом до інвертного цукру. Заміна медом інвертного сиропу можлива 1:1, але варто пам'ятати, що у меду є свій смак, і цей продукт часто викликає алергію. У сучасному світі навчилися отримувати фруктозно-глюкозний сироп, який з успіхом може замінити інвертний цукор.

Інвертний сироп– тип сиропу, який містить приблизно однакову кількість глюкози та фруктози. 2. Середній ( ми називаємо його інвертний цукор, і Тримолін (хоча Тримолін – це назва компанії виробника)) Цей вид сиропу змішаний з такою ж кількістю цукру, тому має густішу консистенцію та білий колір.

Чим замінити глюкозний сироп? Відповідь проста: приготуйте інвертний сироп. До речі, інвертний сироп нагоді не тільки для десертів із дзеркальною глазур'ю.

Related Posts